Kako se financiramo

Nina Gambino
Zadnje ažuriranje: 29.03.2024
Povjerenje i transparentnost

Naš urednički tim radi transparentno. U tekstovima mogu postojati affiliate poveznice prema kladionicama. To ni na koji način ne utječe na nepristranost i objektivnost tekstova.

Važno je napomenuti da je naš model prihoda pažljivo osmišljen kako bi podržao našu temeljnu misiju – pružanje vrijednih informacija o online kladionicama na Sportske Kladionice Net.

Naša platforma pokriva troškove financiranjem putem partnerskih pridruženih provizija kada korisnici obavljaju kupovinu putem referentnih veza.

Međutim, želimo naglasiti da ovo financiranje ne utječe na to kako radimo recenzije.

Nastavljamo s našom predanošću pružanju nepristranih i poštenih procjena u skladu s našim strogim uredničkim smjernicama.

Objašnjenje pridruženih provizija

Sportske Kladionice Net imaju partnerske provizije kada korisnici obave kupovinu/uplatu putem referentnih veza koje su postavljene na sajtu. Ove provizije predstavljaju način održavanja našeg poslovanja i kontinuiranog isporučivanja sadržaja visoke kvalitete.

To nam omogućava da kompletan sadržaj korisnicima nudimo potpuno besplatno.

Bez utjecaja na recenzije ili preporuke

Važno je napomenuti da pridružene provizije nemaju nikakvog utjecaja na naše recenzije ili preporuke. Nastavljamo s nepristranim pristupom i održavamo našu dosljednost u pružanju izravnih procjena online kladionica na Sportske Kladionice Net.

Očuvanje transparentnosti

Naš transparentan pristup financiranju osigurava da možemo zadržati svoju predanost pružanju pouzdanih informacija o online kladionicama. Vaše povjerenje je od suštinske važnosti, a mi smo posvećeni očuvanju tog povjerenja u svakom trenutku.

Sportske Kladionice Net – Vaš pouzdan izvor informacija o online klađenju.